Dog's Leader

Werken vanuit je passie zorgt ervoor dat je in je kracht werkt en dat dingen vanzelf lijken te gebeuren, dit is dan ook precies zoals ik ben begonnen als gedragsbegeleider voor honden.

Mijn eerste hond was een Jack Russell die door haar gedragsproblemen niet bij haar eerste baasje kon blijven. Zij is de reden dat ik geïnteresseerd ben geraakt in het oplossen van ongewenst gedrag van een hond. Hoe ontstaat het, hoe voorkom je het en vooral hoe los je het op. Wat mij in mijn zoektocht opviel, is dat er zoveel verschil is in aanpak bij de diverse hondenscholen en gedragstherapeuten.

Lees meer...

Ervaringen

Lees hier hier de verhalen en ervaringen van mensen die ik heb kunnen helpen d.m.v. training en gedragsbegeleiding bij hun hond. Bent u benieuwd naar wat anderen van ons vinden, klik dan op lees verder en laat u overtuigen.

Lees meer...

Nieuws

Naast actuele activiteiten op Facebook, houd ik u graag op de hoogte van het nieuws. Naast nieuws over Dogsleader en mijn activiteiten op het gebied van trainingen, groepslessen, workshops en andere diensten, informeer ik u ook over nieuwe producten op de markt voor uw hond of ontwikkelingen op het gebied van training en gedragsbegeleiding van honden.

Klik hieronder op de link om direct naar de laatste nieuwsberichten te gaan.

Lees meer...