Ervaringen van anderen die dit graag met ons en met u delen:

Mijn ervaring met Patrick is zeer positief, de baasjes die ik met de honden doorverwijs worden correct geholpen en met een goed resultaat. Ik merk goede vooruitgang bij mijn patiëntjes, ze zijn kalmer en dikwijls minder angstig en dit maakt mijn werk natuurlijk eenvoudiger.

Patrick u bent zeer begaan in uw job en ik ga ervan uit dat we nog lang en goed zullen samenwerken.
 
Datum plaatsing: 11 Juli 2015
Geplaatst door: Anne Matthijs
Afgelopen donderdag was Patrick bij ons op bezoek om ons te helpen met Lupus. Hij heeft ons dingen verteld over haar gedrag die we echt niet wisten maar ook al wat bekende zaken benoemd maar op zo'n manier dat we ze ook daadwerkelijk zelf kunnen toepassen. Het mooiste is dat hij ons een zet heeft gegeven zodat we echt de oorzaak van problemen kunnen gaan aanpakken ipv alleen de effecten onder controle te houden. Het was een erg prettig gesprek waarbij Patrick goed luisterde en vooral ook niet pretendeerde op alles de perfecte antwoorden te hebben (omdat de theorieen ook niet altijd sluitend en eenduidig zijn). In de dagen na zijn bezoek hebben we Lupus en ons bezoek (zie foto) alletwee kunnen helpen zich zo te gedragen dat het rustig verliep, heb ik met iemand met een hond op straat kunnen praten terwijl ze rustig achter me zat (mensen konden ons nooit aanspreken op straat) en ben ik iemand met een hond gepasseerd op hetzelfde smalle hondenpad (eerder liep ik er met een bocht om heen). Dank je Patrick. Ook namens Lupus.
 
Datum plaatsing: 29 Juni 2015
Geplaatst door: Frans en Marieke
Het gaat een stuk beter met Harley, ik heb voortaan als we buiten zitten een kussen van Harley neergelegd om aan te geven dat het zijn plaats is. Het weekend hebben we visite gehad en hij is maar 2x van zijn kussen gekomen, toen hij rustig was hebben we hem met zijn riem om rond laten lopen. Hij is een paar keer na de visite gegaan om een keer te snuffelen en en is toen met zijn bal op zijn kussen gaan liggen en heeft verder niet na hun omgekeken. Ik kon het niet geloven maar hij is echt rustig geweest, verder gaat het binnen ook goed en ligt hij heel de avond in zijn mand. Verder voeren we alles uit wat je verteld hebt en het werkt.

Met binky gaat het uitlaten ook beter, af en toe moet ik haar bij sturen maar over het algemeen blijft ze met haar nieuwe lijn goed langs me lopen.
 
Datum plaatsing: 19 Juni 2015
Geplaatst door: Wendy
Onze allereerste hond Buddy, een vrolijke uitbundige puber met een geweldige kop en een blik in de ogen waarmee hij alles bij het vrouwtje gedaan kreeg...Dit ging natuurlijk niet goed, Buddy was instabiel en vrouwtje wist niet hoe hiermee om te gaan.Buddy sprong tegen iedereen op, gromde en hapte. Ook de meubels moesten het ontgelden. Mijn armen zaten onder de blauwe plekken en mijn kleren regelmatig onder de modder van het "vechten" als ik hem op de grond duwde in een poging hem rustig te krijgen als hij weer eens wild grommende tegen mij opsprong en probeerde te happen. "Op stal" ging het niet goed, als ik even niet oplette dan rende hij de rijbak of wei in achter de paarden aan, als ik hem dan probeerde te pakken dan maakte hij er een spelletje van..... Poeh poeh, dit kon zo niet verder....Patrick werd om hulp gevraagd en dat was geweldig !

Wat een geduld en deskundigheid, ik wist dat ik veel fout deed, maar hij gaf mij nooit dat gevoel.Er kwamen: regels, duidelijkheid en termen als: dominante druk, aandacht, begrenzen, controle, lichaamshouding, voorbij. Maar gelukkig ook: genieten, spelen en knuffelen...Het was (en is) hard werken, maar het gaat nu veel beter !!! Buddy is veel meer in balans, is veel rustiger. Springt, gromt en hapt bijna niet meer ( armen zonder blauwe plekken). Als ik naar de paarden in de wei ga dan blijft hij rustig voor de draad zitten wachten. We krijgen veel complimenten van mensen in onze omgeving, maar het mooiste compliment was wel dat een kleuter die altijd bang was voor Buddy nu naar Buddy toe liep en hem een kusje op zijn kop gaf en Buddy rustig bleef liggen, dit was zo'n puur moment, een kindje dat feilloos aanvoelt dat Buddy rustig is... zo mooi...Bedankt Patrick zonder jou waren wij nooit zo ver gekomen !
 
Datum plaatsing: 25 Mei 2015
Geplaatst door: Danielle Frissen
Patrick heeft rust in ons huis gebracht, na 20 maanden iedere nacht opgestaan te zijn, omdat onze honden Nero en Appy niet op de juiste manier door ons werd benaderd, hierdoor kwam er een communicatie stoornis tussen ons en de honden. Met de hulp van Patrick hebben we geleerd om op de juiste manier met onze honden om te gaan. Nu is het heerlijk rustig in huis, de honden weten hun plaats. Nu is het genieten van onze honden, we zullen verder de instructie`s van Patrick volgen, zodat we de rust in stand kunnen houden en verder plezier kunnen hebben met Nero en Appy. Hartelijk bedankt Patrick
 
Datum plaatsing: 20 Mei 2015
Geplaatst door: Thea en Jo van de Ven

<< Start Vorige 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 3


Stuur uw ervaring in
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
E-mail Adres:*
Afbeelding van hond (en baasje):
Afbeelding mag niet groter zijn dan 6000x6000 px en 6000 kb
Beveiligingscode:
Vul hier de code in:*
Schrijf hieronder uw ervaring met ons:*