Deze Franse diva zoekt een baasje!

sta jij stevig genoeg in je schoenen om de charme van deze diva te weerstaan? 
Dan zoekt Bibi jou als nieuwe baas!

Bibi is een echte Franse Bulldog van 4 jaar oud op zoek naar een nieuw thuis!

De huidige eigenaren doen met veel moeite afstand van deze lieve maar pittige dame.

  

 

Bibi is van nature een ietwat onzekere hond, hierdoor heeft zij voldoende sturing en grenzen nodig zodat zij relaxt door het leven kan. Wanneer zij niet voldoende sturing krijgt gaat zij zelf sturing toepassen op haar omgeving, iets dat haar makkelijk afgaat aangezien ze haar guitige uiterlijk al snel haar zin krijgt. Het gevolg hiervan is echter dat Bibi nogal claimend zijn naar haar omgeving en bepaalde personen, hier laat zij zich echter goed in begrenzen.

Wanneer Bibi duidelijke consequente sturing krijgt dan is zij in haar element en zie je de gezellige, guitige kant van haar. Bibi is een echt maatje en graag in de aanwezigheid van haar baasje(s), ze vindt het heerlijk om te wandelen of lekker bij je te zitten in het zonnetje. Op de hondenschool doet ze het goed en toont ze zich sociaal naar andere honden en diens begeleiders. 

Door het sturend karakter van Bibi plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar.
Bibi toont wisselend gedrag ten opzichte van andere honden, buiten is elke hond leuk voor haar maar in huis kan dit anders zijn. Daarom zoeken we bij voorkeur een gezin zonder andere honden, eventueel een stabiele reu zou mogelijk zijn.

Wanneer Bibi een baas vindt die haar kan bieden wat zij nodig heeft, dan is zij een super lieve en aanhankelijke hond. Laat je echter niet verleiden door haar charme want dan neemt hij een loopje met je. Voor Bibi zoeken we een baasje die reeds enige ervaring heeft met honden of bereid is om training te volgen met haar. 

Heb je vragen dan neem gerust contact met ons op!

      

Ras :    Franes Bulldog
Geslacht :    Teef, gesteriliseerd
Geboortedatum :    18-06-2012 
Formaat :    klein
Commando's :    basis
Zindelijk :    ja 
Kan alleen thuis :    ja
Kan in auto :    ja 
 Kan bij kinderen :    ja, ouder dan 12jr
Kan bij honden :    wisselend
Kan bij katten :    onbekend

 

Interesse neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch!