Gedragsbegeleiding aan huis

Wanneer uw hond gedrag vertoont dat ongewenst is, dan is dat vervelend voor u als baas maar vergeet niet dat uw hond met zijn gedrag iets duidelijk maakt. Een hond die probleemgedrag vertoont kan hiermee aangeven dat hij niet in balans is en zich niet prettig voelt. Probleemgedrag los je dan ook niet op met een gehoorzaamheidscursus of een training buiten de deur.

Lees meer...

Privé Hondenschool

In mijn trainingsmethodiek werk ik vooral aan de hond-baas binding, een team vormen met uw hond en de hond laten weten dat hij op u kan bouwen. U begeleidt uw hond bij het maken van de juiste keuzes en stimuleert hierbij goed gedrag.

Lees meer...

Interne rehabilitatie

Wanneer het probleem in het gedrag van uw hond van dien aard is dat dit in uw thuissituatie niet opgelost kan worden is er de mogelijkheid om uw hond enige tijd in mijn eigen roedel op te nemen. Ik werk dan samen met mijn eigen roedel aan de gedragsverandering van uw hond en krijgt deze een juist voorbeeld van zijn soortgenoten.

Lees meer...

e-Coaching

In mijn werk is het soms lastig om voortdurend bereikbaar te zijn, gelukkig leven we in een digitaal tijdperk waarbij we de beschikking hebben over tal van andere communicatiemiddelen. Om ervoor te zorgen dat u toch altijd met uw vragen bij mij terecht kan maak ik tijdens de verschillende trainingen gebruik van e-Coaching, hierin maken we rondom de belangrijke momenten in het proces van gedragsverandering en de verschillende trainingen afspraken over de contactmomenten. 

Lees meer...

Groepslessen

Naast individuele gedragsbegeleiding van uw hond, bij u thuis of in onze hondenschool, kunt u ook voor groepslessen bij ons terecht. Wij bieden gedrag en gehoorzaamheidstrainingen voor beginners, gedrag en gehoorzaamheidstrainingen voor gevorderden en groeps rehabilitatie cursussen.

Lees meer...

Coaching voor U

Naast de verschillende trainingen voor de hond kunt u bij Dog's Leader ook training en coaching voor uzelf volgen. Wij helpen u met het optimale uit het leven en jezelf halen, of u nu wel of geen hond hebt dat maakt voor deze coaching niet uit. Investeer in uzelf en creëer meer balans in uw leven waardoor u optimaal geniet van wat zich aandient!

Lees meer...

Herplaatsers

Wanneer u blijvend niet meer in staat bent om voor uw hond te zorgen dan moet u op zoek naar een andere geschikte plek voor uw hond. Hoe moeilijk dit ook is voor u maar vooral ook voor uw hond is. Wanneer u voor herplaatsing kiest is het belangrijk dat u in dit proces de juiste keuzes maakt om uiteindelijk tot een duurzame match te komen.

Lees meer...

Alternatieve diergeneeskunde

Gedrag komt veelal voort uit hoe we ons voelen, is onze weerstand goed en voelen we ons fit en in balans, dan zijn we veelal ook evenwichtig in ons gedrag. Voor dieren geldt dit natuurlijk ook, daarom is het belangrijk om uw dier volledig in balans te krijgen en te houden. Met middelen rechtstreeks uit de natuur worden hier fantastische resultaten geboekt die ondersteunend werken aan het vinden van het juiste balans.

Lees meer...