In mijn werk is het soms lastig om voortdurend bereikbaar te zijn, gelukkig leven we in een digitaal tijdperk waarbij we de beschikking hebben over tal van andere communicatiemiddelen. Om ervoor te zorgen dat u toch altijd met uw vragen bij mij terecht kan maak ik tijdens de verschillende trainingen gebruik van e-Coaching, hierin maken we rondom de belangrijke momenten in het proces van gedragsverandering en de verschillende trainingen afspraken over de contactmomenten. 

Een groot voordeel bij e-coaching is dat u filmpjes kunt meesturen om uw vraag te verduidelijken. Dit helpt mij om een beter antwoord te geven op uw vraag en wanneer nodig aanvullend advies geven.

E-Coaching biedt duidelijkheid, structuur en geeft rust ook wanneer onze agenda's even niet op elkaar aansluiten, u weet waar u met uw vragen terecht kunt en wanneer u antwoord kunt verwachten. Uiteraard is e-Coaching slechts een aanvulling en houdt niet in dat u tussentijds geen telefonisch contact kunnen hebben om te overleggen.