Dogsleader Gedragsbegeleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedrag en Gehoorzaamheid Beginners

Gehoorzaamheid is in het dagelijks leven voor zowel een hond als het baasje belangrijk. Tijdens de cursus leert u uw hond commando’s aan die praktisch zijn in het dagelijks leven en die u helpen onveilige situaties voor uw hond te voorkomen. Gehoorzaamheid zegt natuurlijk niet alles over het gedrag, een hond die commando’s opvolgt kan immers nog steeds ongewenst gedrag vertonen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het gedrag van uw hond.

Lees meer...

Gedrag en Gehoorzaamheid Gevorderden

Gehoorzaamheid is in het dagelijks leven voor zowel een hond als het baasje belangrijk. Tijdens de cursus leert u uw hond commando’s aan die praktisch zijn in het dagelijks leven en die u helpen onveilige situaties voor uw hond te voorkomen. Gehoorzaamheid zegt natuurlijk niet alles over het gedrag, een hond die commando’s opvolgt kan immers nog steeds ongewenst gedrag vertonen. Daarom besteden wij tijdens de cursus naast de gehoorzaamheid ook veel aandacht aan het gedrag van uw hond.

Lees meer...

Rehabilitatie cursus

In de rehabilitatiecursus wordt er gewerkt aan een oplossing voor probleemgedrag aan de lijn, hierbij heeft het uitvallen aan de lijn speciale aandacht. Vanuit een persoonlijke benadering gaan we aan de slag om het uitvallen aan de lijn te voorkomen. Hiervoor is het echter belangrijk om te weten wat dit gedrag veroorzaakt. In een theorieles leggen wij u dan ook uit waar het gedrag vandaan komt, hoe u het kan voorkomen en hoe het verholpen kan worden.

Lees meer...

Workshops

Regelmatig geven wij workshops over verschillende onderwerpen, in kleine groepen maken we samen met u een verdiepingsslag in een specifiek onderwerp. Wij houden onze workshops altijd zo interactief mogelijk, zodat u hetgeen u leert ook eenvoudig kan omzetten naar de praktijk. Tijdens de workshops maken wij vaak gebruik van gastsprekers die aansluiten op het onderwerp dat we behandelen.

Lees meer...