Gehoorzaamheid is in het dagelijks leven voor zowel een hond als het baasje belangrijk. Tijdens de cursus leert u uw hond commando’s aan die praktisch zijn in het dagelijks leven en die u helpen onveilige situaties voor uw hond te voorkomen. Gehoorzaamheid zegt natuurlijk niet alles over het gedrag, een hond die commando’s opvolgt kan immers nog steeds ongewenst gedrag vertonen. Daarom besteden wij tijdens de cursus naast de gehoorzaamheid ook veel aandacht aan het gedrag van uw hond.

De cursus gedrag en gehoorzaamheid voor gevorderden is bestemd de honden en eigenaren die de basisgehoorzaamheid reeds goed beheerst. Dit kan middels de cursus gedrag en gehoorzaamheid beginners van Dog’s Leader maar natuurlijk ook wanneer u eerder een gehoorzaamheidscursus elders hebt doorlopen (in overleg).

De cursus bestaat uit 9 praktijklessen trainen we op diverse uitdagende trainingslocaties, welke u in het dagelijks leven met uw hond ook tegen zult komen.  We leren nieuwe commando’s en gedrag aan en perfectioneren het reeds aangeleerd gedrag.

Tijdens de lessen staat het gedrag van de honden voorop. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de algemenen omgang, de sociale vaardigheden van de honden en bewustwording van de baasjes.

De lessen duren 1 uur en worden op diverse uitdagende en prikkelrijke trainingslocaties gehouden. De lessen duren 1 uur en vinden op dinsdagavond van 20:00 - 21:00 uur plaats.

Tijdens de training mag u gratis deelnemen aan een Lezing over hondengedrag welke u helpt om uw hond nog beter te begrijpen.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier onder vermelding van GGV, er zijn verschillende instroommogelijkheden.