Wanneer u blijvend niet meer in staat bent om voor uw hond te zorgen dan moet u op zoek naar een andere geschikte plek voor uw hond. Hoe moeilijk dit ook is voor u maar vooral ook voor uw hond is. Wanneer u voor herplaatsing kiest is het belangrijk dat u in dit proces de juiste keuzes maakt om uiteindelijk tot een duurzame match te komen.

Dog’s Leader is geen asiel en geen herplaatsingsbureau, wij willen enkel het beste voor de hond. Als ondersteunende dienst bieden wij daarom hulp aan onze klanten met deze moeilijke trajecten.

Op onze website vindt u regelmatig honden die op zoek zijn naar een nieuwe permanente plek. De omschrijving die u bij de honden leest zijn altijd naar waarheid ingevuld zodat we een duurzame match kunnen maken. De kosten voor adoptie verschillen per situatie, vraag hier gerust naar bij interesse.

Als u interesse heeft in een van deze honden neem dan contact met ons op via het contactformulier. Geef dan bij voorkeur al een beschrijving van de situatie waarin de hond mogelijk terecht gaat komen, zodat u ons al helpt bij het maken van een goede match.

 

 

 

 

Geadopteerd: Bibi (4 jr)

 


Deze Franse diva zoekt een baasje!

sta jij stevig genoeg in je schoenen om de charme van deze diva te weerstaan? 
Dan zoekt Bibi jou als nieuwe baas!

Bibi is een echte Franse Bulldog van 4 jaar oud op zoek naar een nieuw thuis!

De huidige eigenaren doen met veel moeite afstand van deze lieve maar pittige dame.

  

 

Lees meer...

Geadopteerd: Daiko 2 jr

Deze knappe bink van 2 jaar zoekt een nieuwe baas!

Ben jij consequent en kan je de verleidingen van deze charmeur weerstaan?
Dan zoekt Daiko jou als nieuwe baas!

Daiko is een Engelse Cocker Spaniel van 2 jaar oud en in de bloei van zijn leven! 

Lees meer...