In mijn trainingsmethodiek werk ik vooral aan de hond-baas binding, een team vormen met uw hond en de hond laten weten dat hij op u kan bouwen. U begeleidt uw hond bij het maken van de juiste keuzes en stimuleert hierbij goed gedrag.

De privé hondenschool houdt in dat u  met uw hond  1 op 1 training volgt. U mag zelf bepalen waar de training plaats vindt of we bepalen dit samen op basis van de behoeften van uw hond. De bedoeling is dat we uitdagende, moeilijke en nieuwe situaties opzoeken voor uw hond.

Uw hond moet op u kunnen bouwen en u moet uw hond kunnen vertrouwen, in dit proces coach ik u en laat u zien hoe te handelen in lastige situaties. De training draagt bij aan een goede socialisatie van de hond en zorgt dat uw houding altijd rust en vertrouwen uitstraalt.

Een goede hond-baas binding draagt bij aan verbetering in het gedrag van uw hond en zorgt voor een goede gehoorzaamheid. Uiteraard kan ik u helpen uw hond de standaard commando’s te leren als zit, af, blijf, volg enzovoorts.

De privé hondenschool heeft de nodige voordelen  zo boekt u met uw hond door de 1 op 1 training sneller vooruitgang, u bepaalt uw eigen tempo, de lessen vinden plaats wanneer het u schikt en op de locatie die u wenst. Op deze manier is het mogelijk om een volledige cursus in hondenopvoeding zelf samen te stellen en is bovendien geschikt als hondentraining voor honden van alle leeftijden en van puppycursus tot gevorderden.

De 1 op 1 lessen duren 45 minuten en worden volledig benut met praktijk, er is voldoende mogelijkheid om de theorie achter de praktijk uit te leggen. De 1 op 1 lessen worden ook in een pakket van 5 lessen aangeboden.

e-Coaching:

Tijdens de periode dat u de lessen aan de privé hondenschool volgt, bied ik u de mogelijkheid om gebruik te maken van e-coaching. Zo kunt u al uw vragen stellen die u tijdens het trainen en de opvoeding van uw hond heeft.